Zitzakken

Ploff Zitzakken

Op een Ploff ontspan je waar en hoe je wilt; even gamen, tv kijken, in de tuin een boek lezen of gewoon even wegdromen….
De vulling vormt zich helemaal naar je lichaam en biedt een comfortabele zithouding.

Een Ploff behoudt zijn vorm uitstekend waardoor je lichaam voldoende ondersteuning krijgt. Alle modellen zijn daarom uitstekend geschikt als meubelstukken in de woning, terras of in de tuin.

Materiaal

De zitzakken van Ploff zijn gemaakt van hoogwaardig, waterafstotend textiel waardoor deze ideaal zijn voor binnen- en buitengebruik.
Het materiaal is licht en makkelijk schoon te houden. Maak je niet druk als je de zitzak op het gras plaatst of in het zand. Een paar keer afvegen met een nat doekje is meestal voldoende om de zitzak schoon te houden. En zit deze niet stevig genoeg of juist te stijf? Je past eenvoudig de hoeveelheid vulling aan.

USPs

  • Licht en comfortabel

  • Water en stofafstotend

  • Voor binnen en buiten

  • Dropshipment

  • Scherpe prijs

Kortom, een comfortabele Ploff met eigenzinnig en kleurrijk design is een fantastische zitzak voor elke woning. Door de aantrekkelijke prijsstelling en
zeer snelle levering is Ploff een geweldige aanvulling op uw assortiment. Wij leveren de Ploff via dropshipment dus je hoeft géén voorraad op te nemen. Kijk snel in ons online assortiment op Ploff.eu

Bekijk hier de brochure
De Producten
In 7 verschillende modellen en kleuren