Over Ons

Ploff is enige tijd geleden opgericht om in te spelen op de vraag naar kwalitatieve zitzakken en –stoelen voor de laagste prijs. Met een fris, eigenzinnig maar vooral kleurrijk assortiment biedt Ploff, naast een zeer aantrekkelijke scherpe prijs, dus ook een kwalitatieve zitzak in strak afgewerkt design.

Ploff is een lijn vol kleurige zitzakken in verschillende formaten en voor alle leeftijden. Voor de kleintjes is er bijvoorbeeld een monkey. De monkey is speels en klein en kan zich eenvoudig van locatie verplaatsen. Een vrolijke zitzak die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.
Ook voor tieners en volwassenen biedt Ploff een gevarieerd assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens de Panda. Laat je vangen in de armen van de Panda en zak even heerlijk onderuit.

De zitzakken van Ploff zijn gemaakt van hoogwaardig, waterafstotend textiel wat eenvoudig te onderhouden is. Dit maakt het dat een Ploff zitzak zowel voor binnen als voor buiten uitermate geschikt is. De zitzakken van Ploff worden gevuld met gerecyclede polystyreen balletjes, wat een comfortabele zithouding biedt .

Op de website zitzak.eu werd voorheen gestart met de verkoop van Ploff zitzakken aan consumenten. Na enkele succesvolle maanden is direct de stap gemaakt naar de business tot business zijde. Vanaf dat moment werd het dus ook mogelijk om als bedrijf, organisatie of winkelketen Ploff op voorraad te nemen. Ploff zitzakken kunnen snel geleverd worden en omdat Ploff gebruik maakt van Dropshipment hoeft er in principe zelfs geen voorraad aangelegd te worden.

Ploff is een handelsmerk van Webelephant. Webelephant is een organisatie die gespecialiseerd is in E-commerce en Online Marketing. Webelephant weet dus als geen ander hoe nieuwe producten of diensten in de markt gezet dienen te worden. Met de bijbehorende marketingkanalen weten zij altijd de weg naar de consument te vinden en succes te boeken.